Az ACG Pro és a Lounge is díjat nyert az Eventiadán

Az ACG Pro és a Lounge is díjat nyert az Eventiadán

Az Ők Lapja és a budapesti repülőtérnek végzett munka érdemelt díjat a régiós PR-versenyen.

2021-ben érkezik hozzánk a Disney+

2021-ben érkezik hozzánk a Disney+

A jelenleg 86 millió előfizetővel rendelkező platformra további 20 Marvel- és Star Wars-sorozat érkezik a következő években.

Itt a Kreatív TV Trend lapszáma!

Itt a Kreatív TV Trend lapszáma!

Csütörtöktől kapható a Relay és Inmedio hálózatában a Kreatív 2020/10-es lapszáma, amelyet a szokásos őszi TV Trend összeállításnak szenteltünk.

Friss állások
Account manager Account manager
A Most! Marketing egy 10 éves full service reklámügynökség, erős senior csapattal és folyamatosan bővülő ügyfélkörrel. Csapatunkba keresünk egy ügyes, szorgalmas, az ügyfelekkel ügyesen bánó Account Managert 8 órás munkaviszonyba.
Budapest / Teljes munkaidő / Junior
Helló, Art Director?! – Mi vagyunk a Friendly™ Helló, Art Director?! – Mi vagyunk a Friendly™
Ügyes kezű, éles szemű, koncepcionálisan gondolkodó és magabiztos Art Directorral bővítenénk a kreatív csapatunkat.
Budapest / Teljes munkaidő / Medior
JUNIOR GRAPHIC DESIGNER @ ROXER JUNIOR GRAPHIC DESIGNER @ ROXER
Csatlakozz grafikai csapatunkhoz! Dolgozzunk otthonról, irodából, egymással, egyedül, kutyával, és persze veled is, ha akarod. Küldd el portfóliód és szakmai önéletrajzod fizetési igény megjelölésével az [email protected]
Budapesten kívül / Teljes munkaidő / Junior
Online marketing manager Online marketing manager
A Kulcspatikák Zrt. több mint 200 gyógyszertárból álló közösség, amely nem csak gazdasági megfontolásból született, de valódi, közös értékrenden alapszik. Érdekelnek minket az újítások, fejlesztések, lehetőségek a jobb, okosabb megoldásokra. És bele is vágunk!
Budapest / Teljes munkaidő / Medior
Junior kommunikációs menedzser Junior kommunikációs menedzser
TLDR: hosszú távon gondolkozunk | izgalmas ügyfelek | jókedvű csapat | home office
Budapest / Teljes munkaidő / Junior
Account Executive Account Executive
Reklámügynökségünk ACCOUNT EXECUTIVE pozícióba keresi az ideális munkatársat
Budapest / Teljes munkaidő / Medior
Szövegírót keres a Greenroom Szövegírót keres a Greenroom
Ez most valami új lesz!
Budapest / Teljes munkaidő / Medior
Lelkes SALES MANAGER munkatársunkat keressük áprilisban indult, új online hirdetési webshopunk csapatába. Lelkes SALES MANAGER munkatársunkat keressük áprilisban indult, új online hirdetési webshopunk csapatába.
A DisplayNOW hirdetési webshop csapata lelkes és pörgős, értékesítési vénával rendelkező új munkatárssal bővülne, fejlődne tovább közösen! Fő feladataid lesznek: Új hirdetők becsatornázása, ügyfélkör kiépítése, csomagajánlatok, hirdetési megoldások értékesítése, partnerekkel való aktív kapcsolattartás, hirdetők támogatása a webshop használatában. Szükséges: 3-5 év releváns szakmai tapasztalat, főiskola végzettség és angol nyelvismeret. Részletekért kattints a linkre: shorturl.at/eNT07
Budapest / Teljes munkaidő / Medior
Medior és Senior Digitális Médiatervező (Classic Display és Programmatic) Medior és Senior Digitális Médiatervező (Classic Display és Programmatic)
Téged keresünk, ha legalább 3 éves klasszikus display médiatervezői tapasztalattal rendelkezel és előny (de nem elvárás) ha futtattál már programmatic és/vagy PPC kampányokat is.
Budapest / Teljes munkaidő / Medior
Product Marketing Associate Product Marketing Associate
You will be part of Turbine’s commercial team, working under the Head of Business Development on developing and efficiently delivering our vision and offering to key stakeholders and customers across multiple channels and geographies. As our Product Marketing Associate, you will closely collaborate with multiple teams within and outside of the organization to turn deep science and technology into compelling collaterals.
Budapest / Teljes munkaidő / Medior
Tovább az állásokra