hero
Hermann Irén 2021. november 11. 17:48
Veiszer Alinda a Kreatív novemberi címlapján
Teljesen kivesézzük a televízós piacot, megmutatjuk a legjobb tévés producereket, és beszélgetünk Bárdos Andrással és Frei Tamással is.

Már kapható a Kreatív novemberi lapszáma az újságárusoknál, és hamarosan megérkezik az előfizetőkhöz is.

Az év utolsó előtti számának tartalma felett átvették a hatalmat a tévék! A magazin kétharmadát a hagyományos televíziókkal kapcsolatos hírek, interjúk töltik ki, hogy a maradék harmadát átadhassák a feltörekvő, tévészerű internetes műsoroknak, illetve készítőiknek.

A címlapon Veiszer Alinda, aki a leghagyományosabb tévés szcénától, a közszolgálattól jutott el mára oda, hogy saját műsort készít az internetre, amit csak az ezért fizetni is hajlandó fogyasztók nézhetnek. Azt mondja, nem lát most olyan csatornát Magyarországon, ahol dolga lenne, de ha egyszer adódik, egy közszolgálati televízió felépítésében, működtetésében szívesen vállalna szerepet. Most mindenesetre élvezi saját beszélgetős műsorát, ami szintén – ahogy fogalmaz – egyfajta közszolgálat. (Itt egy ingyenes regisztráció után elolvasható az interjú vele.)

Klasszikus TV Trend-összeállításunkban a legnagyobb hazai kereskedelmi csatornák vezetői adnak képet arról, milyen műsorokat fejlesztenek, milyen kereskedelmi politikát folytatnak, és hogy látják a televíziós piacot a járvány után/alatt. Szállítunk interjút Fischer Gáborral (TV2), Kosaras Klaudiával (Atmedia), Kotroczó Róberttel (RTL), Dudás Gergellyel (RTL), Málnay B. Leventével (AMC) és Németh S. Szilárddal (ATV).

Hatodik alkalommal közöljük a tévés kreatívok toplistáját. Megmutatjuk azokat a szakembereket, akik a legsikeresebb műsorokat készítették az előző tévés szezonban. Öröm, hogy ismét 25-en fértek fel a listára!

Akinek ez nem elég, olvashat egy remek beszélgetést a szintén a mainstream-en kívülre visszatérő Bárdos Andrással; megtudhatja, merre viszi üzletét tovább Frei Tamás, és belekóstolhat a LinkedIn-oldalunkon pörgő reklámvitába is, mert összefoglaltuk printben is.

Hol találod meg a Kreatívot? Hát az újságárusoknál!

Ezekbe a Relay és Inmedio üzletekbe szállítjuk a Kreatívot:

Nagy-Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább.

Ha belelapoznál digitálisan az újságba, azt a lenti letöltésre kattintva teheted meg.

 

 

Letölthető fájlok
Asset 4