hero
2020. március 23. 11:54
Így segít a Vodafone a koronavírus idején
A szolgltató kedvezményekkel segíti a vállalkozásokat, enyhítendő a koronavírus miatti nehézségeken.

A Vodafone Magyarország kedvezményekkel szeretné segíteni a vállalkozásokat, hogy enyhítse a koronavírus következtében őket érő nehézségeket. A szolgáltató bejelentette, hogy vállalati ügyfelei 3 hónapon át összesen 15GB díjmentes kiegészítő adatot igényelhetnek minden hangalapú mobil előfizetésekre 5GB-os ciklusokban. A kedvezmény telefonon vagy a kiemelt ügyfélszolgálatokon keresztül leadott megrendeléseket követően aktiválódik. Az internetopciókhoz tartozó másodlagos kártyákra a kiegészítő adat automatikusan érvényesül.

Ezen felül hűségszerződés nélkül – akár 1 hónap időtartamra is – válthatnak magasabb adatopcióra kedvezményes áron.

Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek bármikor lemondhatják a magasabb adatopciót és ebben az esetben az eredeti adatmennyiség és hűségidő lesz számukra visszaállítva – mindez természetesen kötbérmentesen. A magasabb csomagokat telefonon, illetve kiemelt ügyfélszolgálatokon keresztül aktiválhatják az ügyfelek.

Emellett az otthoni munkavégzés miatt megnövekedett adathasználatra reagálva a szolgáltató lehetőséget biztosít a sávszélesség soron kívüli bővítésére a meglevő bérelt vonali szolgáltatások esetében. A vállalati ügyfelek az ügyfélmenedzsereken keresztül igényelhetik ezt a szolgáltatást.

A szolgáltató azt is közölte, hogy összes ügyfele számára adatforgalom-mentessé tette a távoktatáshoz kapcsolódó oldalak használatát a tanév végéig. Az érintett oldalak listája itt érhető el. Továbbá elérhetővé tették a Vodafone Digitális Tanterem Programjához kapcsolódó tartalmakat is, ahol modern, XXI. századi digitális oktatási módszer segíti a tananyag könnyebb megértését. A távoktatáshoz kapcsolódó kedvezmények minden ügyfél számára automatikus aktiválásra kerültek.