hero
Tesla ózongenerátor levegőfertőtlenítésre
A Tesla Entertainment Kft. zenélő Tesla tekercseket fejleszt céges rendezvények számára. A járvány miatt kihasználatlan eszközt most mint ózongenerátort ajánlják fel levegőfertőtlenítési célokra.

A Tesla Entertainment Kft. zenélő Tesla tekercs-fejlesztésit eddig céges rendezvények felejthetetlen előadásaihoz használták.

- A járványra való tekintettel a Tesla tekercs felszabadult, így hatalmas ózongeneráló kapacitással rendelkezünk. Az ózon pozitív hatásai ismertek - a jelen környezetben ez a hatékony fertőtlenítésben lehetne segítségükre. Egyeztetve a Szervezet Irányítási Főosztályvezetővel és a Közegészségügyi Laboratóriumi Főosztályvezetőjével, felajánljuk „ipari” ózon generátorunkat ezen célokra - tett felajánlást a cég képviseletében Korponai Dániel.

A Tesla tekercs működés közben:

Mivel a szerkezetet eddig elsősorban nem levegőfertőtlenítési céllal használták, pontos paramétereik nincsenek az eszköz ózongeneráló kapacitásáról, de a pontos koncentrátumot gázanalizátor műszerrel könnyű lenne meghatározni.  A 3m magas Tesla tekercs 4-4.5 m hosszú ívkisüléseket generál, amelyek egy zárt 300m3-es térben 30 másodperc, míg egy pár ezer m3-es térben pár perc után érezhető az ózon szag, tehát magas koncentrátumú (ppm) ózont képes folyamatosan generálni. 

A Tesla tekercset leghatékonyabban egy hatalmas zárt térben ideálisak, ahol olyan eszközök találhatóak, amelyeknek fertőtlenítés nélkülözhetetlen és nagy mennyiségben kell megtörténnie rövid idő alatt.  Az eszköz elkerítésével biztosítható, hogy ne kerüljön senki közel hozzá, illetve távvezérlés is megoldható hozzá.

Kapcsolatfelvételhez kereshető Korponai Dániel ezen az email címen, illetve a

következő telefonszámon: +36-20-377-0706