2011. november 21. 10:40
Garamival bulizott a magyar pr-szakma
Hatalmas tömeg gyűlt össze csütörtök este a Klauzál utcai szórakozóhelyen, a Dobozban. Azért is, hogy megtudják, kik nyerték idén a harmadik Prizma pr-verseny díjait és azért is, hogy megünnepeljék a hazai pr-szakmát, találkozzanak a kollégákkal, barátokkal volt, jelenlegi és potenciális partnerekkel. Képek a díjátadóról!

Még a tavalyi 130-nál is többen regisztráltak idén, a sikeres debütálás után másodszor megrendezett pr-es bulira, amit ismét a Prizma pr-verseny díjátadójához kapcsolódva rendezett meg a Kreatív Csoport. A Facebookon 145-en jelezték, hogy jönnek, és bár senki nem számolta, az biztos, hogy dugig megtelt az Ötkertet váltó új helyszín, a Klauzál utcai Doboz. Eljöttek az ugyanazon a napon, a Vinopolisban megrendezett Pr Napon (délelőtti beszámoló itt, délutáni pedig itt) zajló Rapid Randi résztvevői, hiszen ők is itt tudták meg, a megbízók szerint hogyan teljesítettek délután, és természetesen ott voltak a Prizma díjesélyes döntősei  – a Noguchit és az Otp-t kivéve. Eljöttek még azonban sokan, akik kíváncsiak voltak a díjazottakra, vagy akik csak szerették volna megünnepelni a díjazottakat és a pr-szakmát.

A bőséges welcome-drink-választék és mintegy negyven perces csúszás után a díjátadó a Pr Rapid Randi eredményhirdetéssel kezdődött – ennek eredményeit itt olvashatja –, majd a Prizma idei díjazottjainak bemutatásával – erről pedig itt a beszámoló – folytatódott. A jó hangulatról már a díjátadó közben gondoskodott az est házigazdája, Garami Gábor rádiós, a Class FM műsorvezetője, aki orgánumával még a Doboz alapzaját is lazán elnyomta, a díjátadó után pedig egy csomó dj, Elegant, Bodoo, Rizkid, Rony Breaker és Arsene Lupin szolgáltatták a zenét – bár táncra nem igazán perdült senki, azért hajnalig folyt az italozás, a kapcsolatépítés és a kötetlen, jókedvű beszélgetés.