hero
Kreatív 2021. július 14. 13:50
Baráti társaságoknak szervez saját minifesztivált a Volttal a Telekom
A nagy fesztiválok elmaradnak, de a Telekom pályázatában három csapat gründolhat magának privát bulit. A Mito bejelentője.
EZ EGY KAMPÁNYBEJELENTŐ, AMELYET NEM A KREATÍV SZERKESZTŐSÉGE, HANEM A KAMPÁNY KÉSZÍTŐI ÍRTAK. IDE KATTINTVA KÜLDHETSZ TE IS SAJÁTOT!

Kampánycél

A tavalyi fesztiválszezon elmaradását követően még idén is bizonytalan volt a fesztiválok megszervezése, így a Telekom ismét a szokásostól eltérő, új utakat keresett a nyári aktivitásaival. A cél tovább erősíteni a Telekom relevanciáját a fiatalok körében, lehetőséget adni nekik a bevonódásra, hogy maguk hozhassanak létre újszerű élményeket a nyáron. Fontos szempont volt, hogy ne csak digitális megoldásban gondolkodjunk, hiszen az elmúlt másfél év után végre élvezhetjük azt, hogy szabadabban járhatunk-kelhetünk, együtt lehetünk, és átélhetjük azokat a pillanatokat, amik annyira hiányoztak az elmúlt időszakban. A Telekom pedig egy hybrid nyári élményt létrehozva segít az újrafelfedezésben, és partner abban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a kikapcsolás és a bekapcsolás között.

Kreatív koncepció

A júliustól augusztus végéig átívelő kampányban a fiatalok bevonásával, a velük közösen szervezett bulikhoz adjuk a Telekom korlátlanság élményét. Ha idén el is marad a klasszikus értelemben vett Telekom VOLT Fesztivál, a Telekom segítségével a baráti körök még összefoghatnak, és szervezhetnek egy sajátot!  A jelentkező baráti társaságok közül háromnak lehetősége lesz VOLT-os mentorok segítségével kikraftolni saját minifesztiváljukat: az általuk összeállított terveket a digitalizáció segítségével a Telekom megvalósítja a csapat saját helyszínén - így a nyári fesztiválhangulatot azokkal élhetik át, akikkel szeretnék, így egy különleges, életre szóló élményben lesz részük az újrafelfedezések nyarán.

Ha érdekelnek a reklámok és az alkotók listája, jelentkezz be a jobb felső sarokban a kis figurára kattintva!

A TELJES CIKK CSAK ELŐFIZETŐINK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ. KÉRÜNK, LÉPJ BE A FELHASZNÁLÓNEVEDDEL!