A Hvg-hez igazolt Bogár Zsolt
A Hvg.hu gazdaság rovatánál folytatja pályáját Bogár Zsolt újságíró, aki korábban a 180 Perc című műsort szerkesztette a Kossuth Rádiónál. A Hvg.hu-nál az egyik legfontosabb feladata a gazdaság rovat megerősítése lesz.

2011-08-25_bogar.png
A Hvg.hu-hoz igazol Bogár Zsolt, miután lejár a szerződése a Magyar Rádiónál, a csoportos létszámleépítés után. Mong Attila műsorvezetővel együtt Bogár Zsolt szerkesztőt Gazsó L. Ferenc akkori adófőszerkesztő akkor függesztette fel állásából, amikor a médiatörvény elfogadásakor Mong egy perces csendet tartott az adás idejében.

Bogárnak augusztus 24-én járt le a munkaviszonya a rádióban, 25-től dolgozik a Hvg.hu-nál. Mint azt a Kreatív Online-nak elmondta, egyik legfontosabb feladata a gazdaság rovat megerősítése lesz. Úgy tudjuk, a portálhoz több új gazdasági területtel foglalkozó újságíró csatlakozik majd. A Hvg.hu komoly átalakításon megy keresztül, ami egy nagyobb folyamat része a Hvg kiadóján belül.

A kiadó 2010 májusában vette meg, majd július közepén átalakította a Hírszerzőt, amelynek munkatársai átkerültek a Hvg.hu-hoz. Az egykor a Political Capital tulajdonában lévő oldal az átszervezéssel egyfajta véleményoldallá alakult, amelynek egyszemélyes szerkesztőségében Kiss Ádám maradt. Az átalakítás valójában a Hvg.hu megerősítését célozza, amelynek főszerkesztője június közepén - a Hírszerző azonos posztjáról távozó - Gavra Gábor lett, miután Hirschler Richárd, korábbi főszerkesztő, Hvg-alapító nyugdíjba ment.