hero
Hermann Irén 2021. szeptember 16. 13:37
A csodás Budapest és iparági mérlegek az első őszi Kreatívban
Meg még céges purpose, fogyasztói élmény, VMLY&R és egy kis sajtótöri.

Már kapható a Kreatív szeptemberi lapszáma az újságárusoknál, és úton van az előfizetők felé is. Ez Pál Zsombor leköszönt főszerkesztő utolsó print száma, ezúton köszönet érte.

A borítón egy kristálygömbön (vagy ki mire asszociál) keresztül, a lap első felében cikkeken, interjúkon át nézünk bele Budapestbe. Megszólal Faix Csaba, aki a Budapest márkáért felel; Rényi Ádám, aki a főpolgármester kommunikációs tanácsadója, írunk a Margit-negyedről és a Konnektor Művészeti Inkubátor házról, de mutatunk fővárostematikájú nyomatokat, grafikákat, rajzokat is – a teljesség igénye nélkül.

A lap gerincét az ügynökségi és médiaipari cégek 2019-es és 2020-as üzleti eredményei, illetve a számokat magyarázó elemzések adják. Ilyet két éve nem adtunk ki, aminek fő oka a mindent elsöprő Covid volt. A járvány miatt a beszámolókat is csúszva és – a kitolt határidőn belül - random adták le a cégek, ráadásul két évet együtt nézve több optimizmusra van okunk. A számokat remek elemzések helyezik kontextusba a pr-, reklám, média- és rendezvényügynökségekről, valamint a médiaipari cégekről.

A Cultural Bitesban arról értekeztünk, bullshit-e a céges purpose, interjúztunk a VMLY&R két ügyvezetőjével a házuk táján lévő változásokról, elemeztük, hogy a járvány után mi változott a fogyasztók reakciójában és az ügyfélélményben, és alámerültünk kicsit a nyolcvanas évek sajtótörténetében is.

Ha belelapoznál digitálisan az újságba, azt a lenti letöltésre kattintva teheted meg.

Hol találod meg a Kreatívot? Hát az újságárusoknál!

Ezekbe a Relay és Inmedio üzletekbe szállítjuk a Kreatívot:

Nagy-Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább.

Letölthető fájlok