2016. június 17. 13:37
Unicummal közvetíti a magyar csapat mérkőzéseit az Index
Az EB három hazai vonatkozású meccsén a legnépszerűbb magyar italmárka az Index sportrovatát színesíti. Az Ausztria, Izland és Portugália elleni csoportmérkőzések közben a klasszikus szöveg+kép közvetítésen túl a legizgalmasabb szituációk „Unicum"-ból is megelevenednek.
EZ EGY PROMÓCIÓS MEGJELENÉS

A kampányt azok az izgalmas meccsnézős pillanatok inspirálták, amikor bőszen magyarázunk barátainknak egy-egy támadást az asztalon bármivel, ami épp a kezünk ügyébe kerül: legyen az egy kupak, távirányító, vagy éppen Unicumos palack.

Ez az első alkalmak egyike, hogy egy sportesemény történéseire egy márka ilyen gyorsasággal reagál. Régóta szerettünk volna egy ilyen, improvizációra épülő, élő kampányt megvalósítani - mondta Lőrincz Attila, a DOUPLA kreatívigazgatója – ehhez persze kell, hogy mindhárom közvetítés alatt egy tartalomgyártó csapat (fotós, szövegíró, grafikus) figyelje árgus szemekkel a mérkőzést, és a lehető leghamarabb reagáljon – tette hozzá. „Nagyon örülünk neki, hogy Magyarország vezető sportrovata nyitott volt egy ilyen újszerű együttműködésre. Közösen alakítottuk ki egy real-time platformot, amely eredményeképpen már az első magyar meccs alatt közel 300 ezer embert értünk el" - mondta Kertész Jennifer, a DOUPLA stratégiai vezetője

A kampánynak két célja van: egyrészt amennyire csak lehet releváns tartalommal közel kerülni a közvetítésekhez, másrészt bevonni a nézőket, hogy ők is modellezzék le a meccs pillanatait a TV képernyők előtt, vagy a szabadtéri vetítéseken, és posztolják #unicumcsapat hashtaggel.

Az alábbi videóval szeretnénk gratulálni a magyar válogatottnak!

Facebook.

Instagram.

Index Sport közvetítés itt.

(x)