Újra itt a Metro Photo Challenge
Nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Metro a Metro Photo Challenge 21 országot érintő fotópályázatát.  A többszörös magyar győzelem után, a Metropol napilap idén is egyaránt várja az amatőrök és profik képeit november 11-ig. 

Elindult a Metropol nemzetközi fotópályázata, amelyben idén 21 ország jelentkezői mérik össze tehetségüket. Tavaly több mint 160 000 nevezés érkezett. Idén is hasonló aktivitásra számit a Metro International.

A profi és amatőr fotósok közel egy hónapig tölthetik fel képeiket a pályázat oldalára. A nemzetközi verseny több kategóriában várja az alkotásokat, amelyeket először itthon, majd külföldön bírál el a szakmai zsűri. Az idén választható témák: Legjobb hazai, A kedvencem, Az estém, és Kísértés.

A nemzetközi megmérettetés kategóriánkénti nyertesei egy grönlandi fotóexpedíció részesei lehetnek, ahol szakértőkkel valamint szakmai vezetőkkel együtt, és a legújabb fotós felszerelésekkel vághatnak neki a nyereményútnak. A fotóexpedícióról készült képeket 2013 tavaszán jelenteti meg a Metro világszerte. A nemzetközi fődíj összértéke 6000€/fő.