hero
Bicsérdi Ádám 2021. szeptember 14. 13:54
Ryan Reynoldsék videóban magyarázzák el, hol találod FIFA-ban a kis walesi csapatukat
Kis földrajz leckének indul a videó, de aztán belátják, hogy úgy sincs sok értelme az egésznek.

Már a Ted Lasso sorozatban is poénkodnak vele, szóval végleg a kortárs popkultúra részévé vált, hogy Ryan Reynolds és Rob McElhenney megvásárolta az angol ötödosztályban vitézkedő Wrexham AFC-t. (Reynoldsék ezt a magas labdát sem hagyták ki, és nyílt levelet küldtek a sorozatot bemutató Apple-nek.)

Korábban már írtunk róla, hogy az új hollywoodi tulajdonosok azóta behúzták mezszponzornak a TikTokot, és már készül egy dokukentumsorozat is a klubról, de most összehozták a megállapodást a FIFA 22-ért felelő EA Sports játékkiadóval is.

Ennek a megállapodásnak köszönhetően a Wrexham választható csapat lesz a FIFA 22-ben, azonban egy kicsit kutakodni kell majd a játékban ehhez. Reynolds és McElhenney ezért egy külön videóban mutatták be, hol kell keresni klubjukat a játékosoknak. A két színész előbb azzal kísérletezik, hogy elmagyarázza Wales és Anglia viszonyát, de aztán inkább csak a lényegre hagyatkoznak: a Wrexham a játékban a Rest of World szekcióban lesz, ahol az olyan csapatok sorakoznak, amelyek nem a játékban elérhető ligákban szerepelnek. 

A klub és az EA együttműködésének részeként utóbbi a klub utánpótlását és helyi közösségépítő programjait is támogatja, a Wrexham stadionjában pedig szintén az EA támogatja egy közösségi tér kialakítását is.

via: AdAge