hero
Magyar dizájnerpoharak a Starbucksnál
A Starbucks bemutatta üzleteiben különleges, új pohárdíszeit (tumblereit), amelyeket a Gombold újra! 2013 pályázói terveztek. Nubu, a Use Unused, az Artista és Tomcsányi Dóri alkotásai kerültek a polcokra, amelyek eladásainak 5 százalékával a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja a vállalat. 

A Starbucks bemutatta mutatta be üzleteiben különleges, új pohárdíszeit (tumblereit), amelyeket a Gombold újra! 2013 pályázói terveztek. Nubu, a Use Unused, az Artista és Tomcsányi Dóri alkotásai kerültek a polcokra, amelyek eladásainak 5 százalékával a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja a vállalat.

Nem ez az első alkalom, hogy a Starbucks magyar tervezőkkel működik együtt, hiszen már tavaly is volt hasonló akciójuk. Idén a Gombold újra! Divat a magyar rendezvénnyel és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve négy hazai designer tervezte meg saját pohárdízseit, amelyek már elérhetőek a Starbucks hazai üzleteiben.

Az egyedi tumblerek idén jótékonysági célt is szolgálnak a kávézóban értékesített termékek 5 százalékát a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek adományozza a kávézólánc. A tumblerek a Gombold újra! 2013 döntőjén, a Design Terminálban is megvásárolhatóak lesznek.