Bicsérdi Ádám 2021. május 28. 08:37
Gundel Takács Gábor az ATV kvízműsorában tér vissza a képernyőre
A Géniusz szeptemberben indul a csatornán.

Az ATV ősszel, hétköznap esténként indítja el A Géniusz című, tudásalapú kvízshowját, melynek műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.

Gundel Takács Gábor

A műsorban mindig két játékos áll egymással szemben, és aki alulmarad, az rögtön kiesik a játékból. A párbajgyőztes viszont újabb kihívót kap. Nem elég a helyes megfejtés, hanem gyorsan és pontosan kell tudni a választ. Csak az nyerhet, aki kevesebbet hibázik, mint bármelyik ellenfele.

„Közel 3 év kihagyás után fogok újra kvízműsort vezetni. Ez a műfaj a szívemnek nagyon kedves. Kifejezetten fontosnak tartom, hogy legyenek tudásalapú klasszikus vetélkedők. Hiszek abban, hogy van olyan társadalmi réteg, aki igényli ezt a műsortípust és élvezi, hogy próbára teheti a tudását. Egyre kevesebben néznek tévét, és az igényes vetélkedőkkel vissza lehet hozni nézőket a képernyő elé. A Géniusz olyan műsor lesz, ami nagyon kell a televíziós piacra. 2017 óta vagyok szabadúszó és igazából nyitott vagyok bármilyen csatornán olyan műsorra, ami nekem való és van kedvem csinálni is. Az alapján döntök, hogy mi áll jól nekem, miben vagyok önazonos. Amikor az ATV vezetősége megkeresett a Géniusz című vetélkedővel, tetszett a műsor és örömmel vállaltam el, hogy ebben a projektben részt veszek. Számomra fontos, hogy egy műsor értéket közvetítsen és nekem nagyon lényeges, hogy ne legyen politikai tartalma”- mondta Gundel Takács Gábor a Géniusz műsorvezetője.

„Ez a formátum ezért jól passzol az ATV-hez, ahogy Gundel Takács Gábor is. Bízunk benne, hogy szórakoztató és nézett lesz- mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.