hero
BFÁ 2021. november 05. 09:28
Etyeken forgatták a Coca-Cola karácsonyi reklámfilmjét
A kreatív- és gyártási folyamatot magyar reklámszakember, Hidvégi Tom irányította.

A The Coca-Cola Company Magyarországon, az etyeki Korda Stúdióban forgatta új, globális reklámfilmjét. A hazai helyszín mellett más magyar vonatkozása is van a vállalat reklámfilmjének: a kreatív- és gyártási folyamatot az ötlettől a gyártáson át egészen az utómunkáig magyar reklámszakember, Hidvégi Tom irányította a Coca-Cola latin-amerikai kreatív stratégiai vezetőjeként.

Az új film – amelyet Sam Brown (Rogue Films) rendezett, és a dentsuMB UK készített Simon Lloyd vezetésével –, az emberekben rejlő kedvességre és örömre helyezi a hangsúlyt. A film egy kisfiút mutat be, aki a fantáziája és az erőfeszítései révén végül összehozza a lakóközösséget egy közös vacsorára.

„Ez az első karácsonyi kampányunk a Coca-Cola új, »Nyiss a csodára« márkafilozófia keretében. A Coca-Cola mindig is hitt a karácsony varázsában, idei kampányunk is az emberi kapcsolatok valódi csodáját ünnepli” - mondta el Manolo Arroyo, a The Coca-Cola Company globális marketingigazgatója.

Az új reklámfilm 2 és fél perces formátumban, a világ több, mint 90 országában látható, Magyarországon pedig november 15-től találkozhatnak vele a fogyasztók.