bn 2021. szeptember 22. 11:33
Az RTL Magyarországtól igazolt új régiós programigazgatót a Sony
A Sony Pictures Television Networksnél tavaly novemberben ürült meg a pozíció, ahová most a Sorozatwiki információi szerint Fórizs Tibor érkezett.

Fórizs Tibor januárban ment el az RTL Magyarországtól, ahol korábban 23 évig dolgozott. Először filmbeszerző és szerkesztő, 2002-től műsorbeszerzési és műsorszerkesztési osztályvezető volt. 2015-től műsorbeszerzési igazgató lett, akkor már a kábelportfólió csatornáinak a tartalmi akvizíciója is hozzá tartozott. 

Fórizs Tibor. Forrás: Sorozatwiki

A kelet-közép-európai tévés piac fontos szereplőjeként a Sonynál van itthon a VIASAT3, a VIASAT6, az AXN, a Sony Max és a Sony Movie Channel is. A Sorozatwiki nyáron írt arról is, hogy ezeket a csatornákat görög Antenna Group veszi meg. Az üzlettel nem csak a magyarországi tévécsatornák, de több régiós érdekeltség is az Antennához kerülne, hiszen a Sonynak Lengyelországban, Romániában, Moldovában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Észak-Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában is vannak kábelcsatornái.

via Sorozatwiki