A show-biznisz világa gyerekszemmel
Te mire lennél képes be nem teljesült álmaidért? Ha Amerikában tennénk fel ak érdést, sokan rögtön rávágnák: ááá, a gyermekszépségversenyek világa, toddlers and tiaras... És nem mindenki lelkesedne a téma hallatán.

Toddlers and tiaras. Vagyis tiarás togyogók vagy apró szépségek, ahogy tetszik. Igen, arról a valóságshow-ról beszélek, melyben gyerekszépségversenyek szereplőit követhetik nyomon a nézők, a felkészüléstől egészen az eredményhirdetésig. A totyogástól a győzelmi tiaráig.

A műsor 2009-ben indult, és jóformán már a kezdetektől fogva erősen megosztotta az embereket. Értelemszerűen vannak, akik zabálják a koravénre sminkelt vagy éppen Barbie-babára fazonírozott kicsiket. Vagyis csak feltételezem, hogy vannak ilyenek is, máskülönben miért is futna már az ötödik évad? (Sőt mostanában már az angolok is rákattantak az ötletre, úgyhogy eztán már nemcsak amerikai, hanem angol majomparádékon is lehet majd borzongani vagy éppen szórakozni – kinek-kinek gusztusa és habitusa szerint.) És legalább ennyien vannak azok, akik szerint a toddlers and tiaras nem más, mint előre megfontolt merénylet a gyerekek ellen. 

A teljes cikket itt olvashatja.