hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt a CMA és az Influ kiírása

A Kreatív kontentmarketing-versenyduójára 2019 április és idén május között zajlott influencer+márka együttműködéseket, illetve márkázott tartalmakat, szponzorműsorokat és márkamagazinokat lehet nevezni.

hirdetés

A veszélyhelyzet miatt a szokott tavaszi időpontnál valamivel később, május 22-ével indítjuk el tartalommarketing-versenyünk, a Content+Marketing Award (CMA) és a belőle kinőtt társverseny, az Influ nevezését, amely egészen július végéig áll majd nyitva.

Mindkét versenyre tavaly április és idén május 15. között megvalósult kampányok, aktivitások nevezhetők, tehát a 2019-es nyugodt év jó részében megvalósult együttműködések mellett az idei tavaszt meghatározó karanténidőszakra reagáló megoldásokat is várjuk.

A CMA a márkázott tartalmaké: közösségimédia-aktivitásé, szponzorált cikkeké, rádió- és tévéműsoroké, podcastoké, csatornáké, külső és belső fogyasztóknak készült márkamagazinoké és egyéb megoldásoké. A teljes kategórialista itt olvasható, a tavalyi díjazottak pedig itt láthatók.

Az Influba szerveztük külön azt a felduzzadt mezőnyt, amely influencerek bevonásával, jellemzően azok csatornáin valósított meg aktivitásokat, akár egyszeri, akár hosszú távú együttműködésekről volt szó. Tavaly a UPC Wifipediája és Nessaj nyertek, itt a teljes eredménylista, itt pedig az idei kategórialista.

Mindkét verseny pontszerző a jövő év elején megjelenő PR Toplistán is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

A Jägermeister Brass Band egy 9 tagú fúvószenekar, aminek tagjait még a jobb emlékű 2019-ben kezdte keresni az italmárka.

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés