hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kizárták Vajnát a békéscsabai rádiós pályázatból

De van egy csavar a történetben.

hirdetés

A békéscsabai rádió pályázatról többször írtunk korábban, lásd kapcsolódó anyagainkat. Most a 24.hu írja, hogy az NMHH kizárta Andy Vajna cégét, a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft.-t a békéscsabai 88,9 MHz-es helyi rádiós frekvenciapályázatból.

A döntés oka Bakai Mátyás távozása a Vajna-cég ügyvezetői pozíciójáról, így az NMHH a frekvenciát két évtizede használó Interax Kft.-vel köt médiaszolgáltatási szerződést.

Egy kerülőútat választva ugyanakkor Vajna cége a másik helyi frekvencián, a 104,0 MHz-en kapcsolódási kérelmet nyújtott be az azon működő Csaba Rádiónál. Ha pedig erre rábólint a Médiatanács, akkor két Rádió 1 fog működni Békéscsabán.

Vajna rádiója egyébként Pécsen is bekapcsolódott egy helyi rádió adásába, ami szintén fontos eleme egy helyi frekvenciakavarásnak (arról erre írtunk), és amelynek egyébként szintén van egy békéscsabai vonatkozása (arról a 24.hu írt bővebben).

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés