hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kizárták Vajnát a békéscsabai rádiós pályázatból

De van egy csavar a történetben.

hirdetés

A békéscsabai rádió pályázatról többször írtunk korábban, lásd kapcsolódó anyagainkat. Most a 24.hu írja, hogy az NMHH kizárta Andy Vajna cégét, a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft.-t a békéscsabai 88,9 MHz-es helyi rádiós frekvenciapályázatból.

A döntés oka Bakai Mátyás távozása a Vajna-cég ügyvezetői pozíciójáról, így az NMHH a frekvenciát két évtizede használó Interax Kft.-vel köt médiaszolgáltatási szerződést.

Egy kerülőútat választva ugyanakkor Vajna cége a másik helyi frekvencián, a 104,0 MHz-en kapcsolódási kérelmet nyújtott be az azon működő Csaba Rádiónál. Ha pedig erre rábólint a Médiatanács, akkor két Rádió 1 fog működni Békéscsabán.

Vajna rádiója egyébként Pécsen is bekapcsolódott egy helyi rádió adásába, ami szintén fontos eleme egy helyi frekvenciakavarásnak (arról erre írtunk), és amelynek egyébként szintén van egy békéscsabai vonatkozása (arról a 24.hu írt bővebben).

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés