hero
2020. november 19. 14:57
Zöldtematikájú a friss Kreatív magazin
Zöldmédia, zöld kampányok, Budapest Design Week utánlövés és nagyinterjú az 5 éve az RTL Magyarországot vezető Vidus Gabriellával. Lapozz bele!

Csütörtöktől kapható és érkezik a postaládákba a Kreatív 2020/11. lapszáma, amely eheti Green Wave rendezvényünkhöz kapcsolódan szintén zöld tematikájú. (Ha a leírás helyett egyből végiggörgetnéd, menj a lap aljára!)

Írunk arról, mit tesz a Guardian a globális klímaaggodalom éllapjaként; bemutatjuk a már Ausztriában is terjeszkedő magyar ökotisztítószert, a Cycle-t; beszélgetünk környezetvédelmi kampányokról a White Rabbit szakembereivel; visszanézünk az idén a körforgásos gazdaságnak szentelt Budapest Design Weekre és ábrákon nézünk utána, mennyire környezetbarát dolog home office-ban internetezgetni. (Nem az.)

IMG_20201118_133059.jpg

Nagyinterjúban nézünk vissza az RTL Magyarország elmúlt öt évére Vidus Gabriella vezérigazgatóval, aki mellett Elmar Heggen, az RTL Group operatív vezetője is adott egy rövid áttekintést a Kreatívnak Luxemburgból.

IMG_20201118_133200.jpg

Ihász Ingriddel, a HOPPex ügyvezetőjével a programmatic piac előrejelzéseit böngésztük át (megint jön fel a terület), és lazításképpen gyűjtöttünk egy csokor Rick & Mortys márkakollabot.

IMG_20201118_133227.jpg

A szép dolgok között ezúttal a Printa szitanyomatait és ruháit, az alkotások között a nagyratörő Maker's Red Box oktatási startupot mutatjuk be.

IMG_20201118_133340.jpg


Hol találod meg a Kreatívot? Hát az újságosoknál!

Ezekbe a Relay és Inmedio üzletekbe szállítjuk a Kreatívot:

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább!

Letölthető fájlok