-fi- 2021. június 08. 11:20
Videószpot-alapú megoldást fejlesztett az Indamedia
Az Indamedia Sales június 3-án vezette be legújabb hirdetési megoldását, az Indaspotot, amelyet videószpot-alapú kampányokhoz terveztek.

Az Indamedia-csoport portfóliójába tartozó kiadványok hirdetési felületeit értékesítő sales house közleménye szerint az Indaspot néven most piacra dobott fejlesztés segítségével jól kiegészíthetők a televízióra tervezett reklámkampányok.

Az Indaspot videós formátumú reklámok futtatására alkalmas, a magas elérést pedig az Ad Contact (AC), azaz kontaktusszám maximalizálásával éri el. A gyakorlatban ez úgy valósul meg, hogy a hirdetés napi két, előre meghatározott idősávon belül az Indamedia-portfólió összes kiadványán egyszerre jelenik meg teljes képernyőt kitöltő layer formájában. Ezzel az egyedi megoldással az IndaSpot száz százalékos láthatóságot tud biztosítani az éppen futó szpotnak.

„Az alapötletet a Gemius adta, a velük való intenzív közös munka és gondolkodás remek terepet jelent a termékfejlesztéseinkhez. Az Indaspot megalkotásakor a cél világos volt: olyan egyedi videós hirdetési megoldást akartunk létrehozni, amellyel több kereskedelmi célcsoportban maximalizálható a kontaktusszám. A Nielsen Közönségmérés adatai segítségével meghatároztuk a saját “prime time” sávjainkat, amelyekben a reklámszpotoknak akár a televíziókkal is versenyképes elérési számokat tudunk biztosítani” – mondta Abonyi Bernadett, az Indamedia Sales ügyvezetője.

Az Indaspot naptári hétre rendelhető, legfeljebb 30 másodperces szpotokkal futtatható, melyek akár kampány közben is cserélhetők. Az Indamedia Sales minden IndaSpot-kampány közönségét külön mérőkóddal méri, és az adatokhoz teljes körű hozzáférést biztosít a hirdetők számára. A kampány és a kreatívok paraméterei felár nélkül alakíthak, és csak a kért célcsoportban leszállított AC után kell fizetnie a megrendelőnek.

„Az utóbbi két évben bevezetett elérés-maximalizáló megoldásaink iránti kereslet sarkallt minket további fejlesztésekre – tette hozzá Kovács Péter András, az Indamedia Sales értékesítési igazgatója.