2020. április 04. 11:00
Védelem a kiberfenyegetésektől
A Kaspersky ingyenesen elérhetővé teszi a legfontosabb végponti biztonsági termékeit az egészségügyi szervezetek számára, hogy azok a járvány ideje alatt is védettek maradjanak a kiberfenyegetésektől. A hat hónapon át ingyenesen elérhető B2B termékek sorába a következők tartoznak: Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus, Kaspersky Security for Microsoft Office 365, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced és Kaspersky Hybrid Cloud Security.

Az egészségügyi szervezetek számára kiemelten fontos a működés folytonosságának biztosítása és az adatvédelem. Különösen igaz ez a jelenlegi helyzetben, amikor az egészségügyi intézményekre óriási nyomás nehezedik, és minden erejüket mozgósítaniuk kell, hogy segíthessenek az embereken ezekben a rendkívüli kihívásokat jelentő időkben. Fontos, hogy a kórházak és az egészségügyi intézmények biztosítani tudják az eszközeik, berendezéseik stabil működését, és azt, hogy az adatok folyamatosan elérhetők legyenek az egészségügyi dolgozók számára – ám eközben a betegek kulcsfontosságú adatainak védelméről is gondoskodniuk kell.

Hogy segítsen az egészségügyi szervezeteknek megbirkózni a példa nélküli nyomással és enyhítse a mostani időszakban esetlegesen felmerülő kiberbiztonsági kockázatokat, a Kaspersky ingyenesen elérhetővé tette a B2B megoldásait. Olyan végponti és felhőinfrastruktúra-védelmi termékek tartoznak ezek közé, mint a Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced és a Kaspersky Hybrid Cloud Security, a SaaS-ként (szolgáltatott szoftverként) igénybe vehető végpontvédelmi szoftver, a Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus, valamint a Microsoft Office 365-höz védelmet biztosító Kaspersky Security for Microsoft Office 365.

„Ebben a kritikus helyzetben az egészségügyi intézményekre mérhetetlenül nagy nyomás és óriási felelősség nehezedik, miközben emberéleteket mentenek és küzdenek a fertőzések ellen. A legnagyobb teher most az orvosokra, a nővérekre és az egészségügyi dolgozókra nehezedik, ezért minden lehetséges támogatásra szükségük van. Úgy érezzük, hogy az egészségügyi közösség támogatása nekünk is kötelességünk” – mondta Jevgenyija Naumova, a Kaspersky globális értékesítési hálózatának alelnöke. „Segíteni szeretnénk ezeknek a szervezeteknek abban, hogy a legfontosabb dolgokra koncentrálhassanak, ezért hat hónapra szóló ingyenes licencet kínálunk számukra a Kaspersky főbb vállalati termékeihez.”