hero
2014. január 16. 17:41
Reklámmal tér vissza a Stan Smith
2012 után visszatér az Adidas egyik leghíresebb cipője, a Stan Smith. A modell külső megjelenése minimálisan változik, a bevezető kampány szpotjában sztárok dicsérik a cipőt.

Tegnap óta újra kapható a Stan Smith, az Adidas ikonikus szabadidőcipője. A modell forgalmazását még 2012-ben állították le, de most megjelenésében némiképp megújítva ismét piacra dobták. A modelleken a cipőszár felső része és a nyelvén lévő logó élénk színezetet kapott, de az eredeti, fehér alapszín és jellegzetes dizájn nem változott.

Az indulást a sportszermárka erős marketingaktivitással támogatja. Ennek részeként új szpot készült a cipőnek, méghozzá a névadó egykori teniszcsillag Stan Smith főszereplésével. A Stan Smith visszatérése című filmben a jelen hírességei is feltűnnek, például az Ítélet Család sztárja Will Arnett, Andy Murray teniszező, márkanagykövet illetve Derrick Rose NBA játékos beszélnek a cipőről a fekete-fehér kockákon.

A megjelenést közösségi médiás kampány is övezi. Akik Stan Smith cipőben pózolva fényképezkednek, a képeket pedig #stansmith hashtaggel ellátva feltöltik Twitterre, esélyt nyernek a személyre szabott Stan Smith modell megnyerésére.

A Stan Smith 1970-ben indult hódító útjára. Az évtizedek során a britpop és rap világából érkező sztárok sora viselte a modellt, többek között David Bowie és John Lennon.