hero
gy.zs. 2022. június 21. 11:00
Új ügyvezető került a Totalcar élére
Az Index lapigazgatója kapta a feladatot.

A jövőben Varga Endre, aki az Index lapigazgatója 2022 januárja óta, látja el az ügyvezetői feladatokat az Indamedia autós magazinjánál. A szakember feladata lesz a Totalcar pozíciójának erősítése mind tartalmi, mind pedig üzleti szempontból. Mellette a Port.hu főszerkesztője, Molnár Barbara is új feladatot kapott: tartalomért felelős vezetőként támogatja a jövőben a Totalcar szerkesztőségének munkáját –tudatta a Kreatívval a portál.

„A jelenleginél nagyobb népszerűségnek örvendő, üzletileg sikeresebb Totalcarban gondolkodunk. Kiemelt célunk, hogy az autós site olvasói minél több értékes, egyedi és szórakoztató tartalommal találkozzanak az oldalon, és tovább bővüljön az olvasói bázis. Ennek érdekében érkezik Varga Endre ügyvezetőként, illetve Molnár Barbara tartalomért felelős vezetőként támogatja a szerkesztőség munkáját. Személyükkel nemcsak friss személet érkezik a Totalcarba, hanem olyan vezetői tapasztalat is, ami üzleti és tartalmi szempontból is megnyugtató jövőképet biztosít a Totalcarnak” – mondta Ziegler Gábor, az Indamedia vezérigazgatója.

„Arra koncentrálunk, hogy a Totalcar egy széles körben kedvelt magazin legyen markáns és erős tartalommal – első körben ezekhez a célokhoz kell a megfelelő stratégiát és eszközöket hozzárendelnünk. Emellett természetesen elvégezzük a finomhangolásokat, és új irányokat is kitűzünk azért, hogy a Totalcar informatív, hasznos, de egyben szórakoztató tartalmaival kitűnjön a piacon” – mondta kinevezése kapcsán Varga Endre, a Totalcar új ügyvezetője.

Molnár Barbara pedig így fogalmazott az új pozíciójával kapcsolatban: „Megtisztelő és izgalmas feladat egy olyan ismert branddel dolgozni, mint a Totalcar. Azt gondolom, hogy a szerkesztőség munkatársainak szakmai tudása, ötvözve az általunk hozott szemlélettel és tapasztalattal, kellő lendületet tud adni ahhoz, hogy a Totalcar megfeleljen a jelen és jövő kihívásainak. Célunk, hogy a Totalcar a kiemelkedő minőségű tartalmak mellett egy remek csapatot és egy jó hangulatú szerkesztőséget is jelentsen”.