2012. május 21. 12:26
Új operatív vezető a Jófogásnál
Budai László veszi át Peresztegi Zoltántól a Jófogás.hu operatív vezetői pozícióját. Peresztegi a továbbiakban a Jófogás nemzetközi médiatulajdonosa, a Schibsted alelnöki pozícióját tölti majd be Barcelonában.

2012 június 1-jétől Budai László veszi át a Jófogás.hu, a Schibsted médiacsoport hazai érdekeltségének operatív vezetői pozícióját.

Budai László 2011-ben termékmenedzserként kezdett dolgozni a cégnél. Pályafutását az internetes portfólióval is rendelkező Inform Média lapkiadó onlinemarketing részlegén kezdte, majd 2009-től a Google Magyarország budapesti csapatát erősítette, ahol többek között a kiemelt ügyfelek kampányainak menedzselését látta el.

Budai László Peresztegi Zoltánt váltja, aki a továbbiakban a Schibsted Classified Media csoport menedzsment-tagjaként a csoport alelnöki pozícióját tölti be a vállalat barcelonai irodájában. Felelőssége így a jövőben a Jófogás.hu mellett kiterjed a cégcsoport portugál, belga, és marokkói tevékenységére, illetve a cégcsoport nemzetközi stratégiájára is.

Peresztegi Zoltán 2006 és 2009 között a Google Magyarország hazai vezetőjeként a vállalat magyarországi tevékenységének elindításáért, a helyi üzleti terv elkészítéséért, valamint a partnerkapcsolatok kialakításáért felelt. 2008 elejétől mindezek mellett a vállalat magyar valamint dublini értékesítési csapatának tevékenységét is irányította.