-fi- 2021. április 16. 08:42
Új kommunikációs vezető az Eurowagnál
Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

Mielőtt az Eurowaghez csatlakozott volna, az új igazgató közel négy évig dolgozott a Deloitte-nál, ahol a PR-tevékenységért és a külső kommunikációért felelt, azt megelőzően pedig öt évig töltötte be a Grayling ügynökség PR-igazgatói pozícióját. Michal jelentős kommunikációs tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás, a technológia, az IT, a pénzügy és még további iparágak területén is. Az ügynökség előtt Michal nyolc évig újságíróként dolgozott a TV Nova, a Pražský deník, a Český rozhlas és a Česká televize sajtóorgánumoknál.

 

Michal Malysa
Michal Malysa

A Cseh Köztársaságban 25 évvel ezelőtt alapított Eurowag Európa 15 országában nyújt fizetési és technológiai platformot a közúti fuvarozási iparág szereplőinek. A vállalat jelenleg 30 különböző országból, több mint ezer szakembert foglalkoztat.

„Tudom, hogy mindenki ezt szokta mondani, de én tényleg nagyon izgatottan várom az új pozíciómmal járó feladatokat. Az Eurowag egy belföldi cégként indított, rohamosan növekvő szervezet, amely folyamatosan innovatív technológiákat vezet be a mobilitásban, és rengeteg, nemzetközi háttérrel rendelkező, tehetséges embert foglalkoztat A vállalat bővülésének és jövőképének, valamint az itt dolgozó szakembereknek köszönhetően az Eurowag Európa határain túl is vezető fintech szereplővé fog válni. Nagy megtiszteltetés, hogy részese lehetek a vállalat történetének” – összegezte Michal Malysa, az Eurowag új kommunikációs igazgatója.