hero
Bicsérdi Ádám 2021. augusztus 05. 15:12
Tizennégy filmet és további évadokat rendelt a South Parkból a ViacomCBS
2027-ig szóló szerződést kötöttek, így a South Park lehet az egyik alappillére a Paramount Plusnak.

A ViacomCBS úgy tűnik, hogy nem akarja elengedni többé egyik legfőbb értékét, a South Parkot. A médiaóriás ugyanis tizennégy egészestés filmre, és további évadokra szerződött a sorozat alkotóival, Trey Parkerrel and Matt Stone-nal. A sorozatból a megállapodás értelmében egészen 2027-ig készülnek új évadok, ami azt jelenti, hogy a South Park megéli a 30. évadját is a Comedy Centralon. A filmeket azonban már kizárólag a ViacomCBS streamingfelületére, a Paramount Plusra szánják.

A ViacomCBS célja természetesen nem lehet más ezzel az üzlettel, mint hogy a Paramount Plus új előfizetőket nyerjen a South Park-filmekkel. Ennek fényében különösen furcsa, hogy épp a ViacomCBS adta el korábban 500 millió dollárért a South Park régebbi évadainak streamingjogait a rivális HBO Maxnak.

Parker és Stone természetesen örül az új évadok berendelésének, de hozzátették, nagyon várják már, hogy a filmekkel valami újat is kipróbáljanak. Nyilván boldogok, hiszen a Bloomberg információi szerint 900 millió dollárt hoz nekik a konyhára a mostani üzlet.

(via: Variety)