hero
Kreatív 2021. május 07. 10:04
Tévé és stream az RTL-lel + retargeting a Nagy Kreatív Napon
Mutatjuk, mit láthattok az ingyenesen nézhető Nagy Kreatív Napon! Ha érdekelnek a televízió és a streamingpiac legforróbb trendjei, jó helyen jársz, az RTL Magyarországgal közösen vesszük végig, mit tartogat 2021. Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy netezés közben miért pont AZ a hirdetés jelent meg neked, akkor is regisztrálj, mert szakmai nagyágyúkkal beszéljük át a digitális reklámpiac egyik legizgalmasabb terepét, a retargetinget.

Minden a képernyős trendekről az RTL Magyarországgal!

Május 13. (csütörtök) délután

Az RTL Magyarország programigazgatója és digitális vezetője is exkluzív helyzetképpel érkezik hozzánk! Grósz Judit digitális és üzletfejlesztési igazgató a magyar streamingpiac állását mutatja be, majd egy beszélgetésben megvitatjuk a streamingpiacban rejlő lehetőségeket vele és Jüttner Ádám kutatóval. 

Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes sem csupán az RTL Magyarország tartalmairól mesél, hanem arról is, milyen trendeket látni a világ nagy vagy épp egzotikus tévés piacain, fizikai és virtuális tartalomvásárain, és ezekből mi lehet releváns itthon a következő időszakban. A "Hogy a tévében nincs semmi újdonság?" című előadása után őt is élőben kérdezzük majd – veletek együtt!

Meddig fogom meg olyan áruk hirdetéseit nézni, amiket már megvettem?

Május 13. (csütörtök) délelőtt

A Nagy Kreatív Napon a digitális hirdetési piac egyik legforróbb témájára, a retargetingre is kitérünk. Hol áll a hazai gyakorlat, mekkora a szakadék a kis és nagy cégek között, mitől működik jól, és hogyan változtat a kialakult ökoszisztémán a 3rd party cookie-k blokkolása?

2022-től a Firefoxon és az Apple után a Google sem használ már 3rd party cookie-kat, hogyan tudnak erre felkészülni a hirdetők és az ügynökségek, és mennyire értékelődik fel a hirdetőknél felhalmozódó adat? Erőss Csabával, a Dentsu digitális stratégájával, Vadász Illéssel, a hazai Google-iroda egyik alapítójával, és egy nagy hirdető marketingvezetőjével fogunk ezekről beszélgetni, és mint minden beszélgetésnél, itt is tudtok majd élőben kérdezni chaten.

Teljes program és előzetes regisztráció a Nagy Kreatív Nap oldalán.

A Nagy Kreatív Nap technológiai partnere a JustNow (X)

Just Now a legmodernebb mobiltechnológiára építő produkciós szolgáltató, amely élő közvetítésekre és content gyártásra specializálódott, rugalmas, kis létszámú csapatának köszönhetően időbeli és térbeli korlátok nélkül teszi lehetővé az online események megszervezését, streamelését.