-fi- 2021. április 21. 09:41
Szépészeti időpontfoglaló portál az Atmediánál
Áprilistól a Bwnet.hu reklámfelületeit a sales house értékesíti.

A Bwnet.hu online szépészeti időpontfoglaló és információs platform 2021 április elsejétől az Atmedia online üzletágának a partnere. Az Atmedia online üzletága folyamatosan bővíti portfólióját és egyre több specializált szolgáltató reklámlehetőségeit kínálja a hirdetőknek. 2021. április 1-jétől a legnagyobb hazai online szépészeti piactér csatlakozott a vállalathoz. Az alapvetően online időpontfoglalásra szakosodott Beauty World Net (Bwnet.hu) nyolc éve indult, és a prémium szépségszalonoknak, illetve azok ügyfeleinek kínál szolgáltatásokat, többek között . 

Győri Szabolcs a Beauty World Net Kft. ügyvezetője elmondta: „A platformot azzal a céllal fejlesztettük, hogy egy digitális teret biztosítsunk a szépségipari márkák, szolgáltatók ügyfeleinek, az igényes vásárlóknak. A szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, és a fejlesztés folytatódik, ráadásul üzletpolitikánkat támogatja a digitális megoldások iránti igénynövekedés is. Ezért döntöttünk úgy, hogy a hirdetésértékesítést professzionális partnerre bízzuk.”

A vállalkozás saját fejlesztésű szoftverével támogatja a partnerek tevékenységét. A platform a regisztrálóknak folyamatosan frissülő időpontlehetőségeket valamint híreket, termékeket ajánl. A vállalkozás az elmúlt években rendezvényszervezéssel is megjelent a piacon (Budapest Hair Show, Barber Battle Budapest, HelloMan Road Show, Kozmetikus Szupergála).

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta: „A digitális megoldások a mindennapi élet egyre fontosabb részévé válnak, ezt bizonyítja az egyre népszerűbb BWNET.hu is. Szolgáltatásukkal a magas vásárlóerővel rendelkező célcsoportokat érik el, ami vonzó lehet a hirdetők számára is.”