hero
Steve Varcoe új pozícióban
A magyar piacra most belépő Independent Media Distribution (IMD) nevű brit hirdetéslogisztikai cég ügyvezetőjévé Steve Varcoe-t nevezték ki.

Steve Varcoe lett a magyar piacra most belépő Independent Media Distribution (IMD) nevű hirdetéslogisztikai cég ügyvezető igazgatója – tájékoztatta a Kreatív Online-t az IMD.

Az IMD a televíziós csatornákat, a kreatív- és médiaügynökségeket, valamint az utómunka-stúdiókat szolgálja ki online hozzáférést és digitális konvertálást biztosítva a feleknek, hasonlóan a magyar piacra tavaly belépő, és azóta több csatornával és sales-house-zal – többek közt az R-Time-mal - is megállapodó Adstreamhez.
A sajtóközleményben az áll, hogy az IMD már most beszállítója több nagyobb műsorszolgáltatónak, 2013 első negyedévétől viszont a szolgáltatást kiterjeszti az ügynökségek, az utómunka-stúdiók és a hirdetők számára is.

Steve Varcoe tavaly februárban távozott a Tv2-től, ahol 2011 áprilisától töltötte be az értékesítési igazgatói pozíciót. Feladata akkor az új értékesítési rendszer bevezetése volt. Varcoe előtte kilenc évig volt kereskedelmi igazgatója, valamint az R-Time ügyvezetője.