hero
bn 2021. október 20. 13:50
Pál Marci is díjat kapott a Joy közösségi médiás versenyén
A Social Media Awardot kedden adták át, nyert Kajdi Csaba, Aryee Claudia – Tücsi, Illés Fanni és a Trió podcast is. A díj öt éves története alatt összesen egymillióan szavaztak jelöltekre.

A Joy SMA díjon 2021-ben tíz kategóriában, egy hónapon keresztül versenyzett negyven jelölt. A #szülővagyok hashtag alatti kategóriát Pál Marci, A család az család mozgalom társalapítója nyerte meg, vele versenyzett Tapasztó Orsi, Annoni Zita és Lugosi Dóra. A #gazdivagyok kategória a felelős állattartásról szólt, itt Kajdi Csaba Cyla és kutyája, Sanyika vitte el a díjat (akinek külön 56 ezer követője van Instagramon) Nyári Dia, Baronits Gábor és Sydney van den Bosch elől. A bodypositivityről szóló #szeresdatested kategóriát Illés Fanni paralimpikon uszó nyerte, vele versenyzett Szabó Zsófi, Németh Dorottya és B. Nagy Réka.

Joy SMA 2021 - díjazottak

A korábbi évek főbb kategóriái sem maradtak el: az idei #ökoharcos Fancsikai Eszter (Vegamama), a 2021-es #berobbanó pedig a Trió podcast lett. A #bestoftiktok kategóriában Hegyes Berci versenytáncos nyert, a #példakép kategória jelöltjei közül pedig a rákkal való küzdelmét Instagramon bemutató Bajkó Barbara (Élet dió után) kapta a legtöbb szavazatot. A #hallgasshazait kategória győztese Opitz Barbi lett, a legnagyobb #gasztroguru pedig Suga Paulina. A JOY SMA keretein belül elismerést kapott Aryee Dedei Tücsi is, aki a #trendszetter kategóriát nyerte meg. 

Jelöltek és győztesek

#ÖKOHARCOS: Eke Angéla, Döbrösi Laura, Vegamama - Fancsikai Eszter, Mengyán Eszter

#HALLGASSHAZAIT: Carsoncoma, Opitz Barbi, YesYes, Dzsudló

#SZÜLŐVAGYOK: Pál Márton, Tapasztó Orsi, Annoni Zita és Gianni, Lugosi Dóra

#SZERESDATESTED: B. Nagy Réka, Németh Dorottya, Illés Fanni, Szabó Zsófi

#BEROBBANÓ: Miller Dávid, Trió Podcast, Ványa Timi, Lainey Molnar

#GAZDIVAGYOK: Nyári Dia, Baronits Gábor, Kajdi Csaba, Sydney van den Bosch

#PÉLDAKÉP: Zsiga Melinda, Marge, Bajkó Barbara, Molnár Áron Noár

#GASZTROGURU: Suga Paulina, Wossala Rozina, Pauli Zoltán, Rácz Jenő

#BESTOFTIKTOK: Lady Szomjas, Meizer Bence, Whisperton, Hegyes Berci

#TRENDSZETTER: Aryee Claudia – Tücsi, Bye Alex, Kárpáti Rebeka, Lukovics Tamara