-fi- 2021. november 23. 15:54
Online marketingvezetőt nevezett ki az Avon Magyarország
Györke Ádám emellett az e-commerce-ért is felelős lesz, az Emagtól érkezett a szépségipari céghez.

Az Avon Magyarország új szakembert igazolt csapatába, aki kifejezetten az online jelenlét további erősítését és stratégiai növekedését hivatott segíteni - írja közleményében a vállalat. Györke Ádám online marketing és e-kereskedelmi vezetőként 2021. októberében érkezett a vállalathoz, feladata a digitális marketingstratégia megalkotása és végrehajtása a tervezéstől egészen az online médiavásárlásig, illetve optimalizálásig.

A 44 éves szakember többek között az  Erste Banknál és a Nestlénél szerzett marketing és digitális területen tapasztalatot, majd az Emagnál marketing igazgatói pozícióját töltötte be. Egy rövid, startup-os kitérő után került az Avonhoz, ahol feladata többek között az e-kereskedelmi és online marketing csapat és a hozzájuk tartozó magyarországi tevékenységek irányítása.

Györke Ádám

„Az Avon Open Up stratégiájának kulcsfontosságú eleme az e-kereskedelem felgyorsítása és széleskörű elérés biztosítása. Az innovatív digitális eszközöket úgy szeretnénk bevonni és alkalmazni, hogy megőrizzük a hagyományos közvetlen kapcsolatokra épülő üzlet előnyeit is. Nagyon örülök, hogy Ádám személyében egy kiemelkedő tudással, széleskörű piaci tapasztalattal rendelkező digitális szakembert köszönthetünk a csapatunkban. A vezetésével megalakuló új e-commerce csapat elsődleges feladata lesz az Avon digitális transzformációjának támogatása és a Tanácsadói igények minél jobb kiszolgálása digitális eszközeink segítségével” – nyilatkozta Kósa Anita, az Avon Magyarország PR és digitális csapatának vezetője

„Örömmel és óriási lelkesedéssel nézek az új kihívások elé, amelyek az Avon csapatában várnak rám. A vállalat értékesítési szerkezete évtizedek óta stabil alapokon nyugszik, amelynek a tanácsadói hálózat szerves részét képezi. Bízom benne, hogy közreműködésemmel és eddig megszerzett szakmai tapasztalataimat kamatoztatva segíthetek a vállalat számára ezt a struktúrát még inkább hozzáigazítani a mai kor digitális igényeihez. Ebben pedig óriási segítségemre lesz a már meglévő, kitűnő szakemberek alkotta csapat, amely az Avonon belül fogadott” – nyilatkozta Györke Ádám.