hero
Nagyon bepöccentek a világ legnagyobb múzeumai a Pornhub erotikus tárlatvezetésére
Pert indítanak a videómegosztó applikációja miatt.

A Louvre és az Uffizi is hadjáratot indít a Pornhub ellen, amiért szerintük engedély nélkül használták fel a múzeumban látható mesterműveket ahhoz az applikációhoz, melyben a szóban forgó festményeket valódi pornósztárokkal alkottak újra. 

Az appnak már a beharangozója is erősre sikerült, az egykori pornósztár Cicciolina (Staller Ilona) például Botticelli világhírű festményének, a Vénusz születésének öltözött be, és ezzel együtt fel is robbantotta az érzékeny lelkű műkedvelők táborának vérnyomását.

Az appban a felhasználók kiválaszthatják és megnézhetik az eredeti műalkotásokat, majd azoknak a pornósztárokkal újra beállított verzióját, mindehez pedig a szintén felnőttfilmes Asa Akira narrálja a tudnivalókat.

Mint két tojás.

Az Uffizi az egyik sajtómegkeresésre azt válaszolta, hogy az olasz szabályok szerint egy múzeumban látható alkotás kereskedelmi célú felhasználása a múzeum engedélyéhez kötött, és a múzeum határozza meg az összeget a felhasználásért. A Louvre ennél szűkszavúbb volt, ők annyit közöltek, hogy az ügyvédeik már ráugrottak a Pornhubra, és le fogják vetetni a műveket velük, viszont a londoni National Gallery nem tervez lépést az ügyben.