hero
bn 2021. május 25. 14:43
Mindenki szép, boldog vagy csak simán modell a szállodaipari óriás új kampányában
A luxushotelektől a gazdaságos szállókig összesen 5100 szállodájával várja újra utazóit az Accor.

2021 furcsa állat: a világon még sokaknak okoz súlyos válságot a járvány, miközben mások ismerkednek a nyitással és home office-ukat sikítva cserélnék tágabb terekre. Az Accor nyár elejére elérkezettnek látta az időt arra, hogy kedvet hozzon a biztonságos utazáshoz. Az Unveil the World, vagyis Leplezd le a világot címmel futó kampány az utazáshoz való visszatérést, a nyári szezon közeledtét (mondja ezt bárki bárkinek Kelet-Európa ezen szegletében legalábbis) és a szállodai pihenés örömét szeretné megünnepelni.

A videóban feltűnnek ismert művészek is, köztük Lil Buck amerikai táncos és koreográfus vagy Dominique Mirambeau, aki modellként Salvador Dalí egyik múzsája volt a ‘70-es években. A videó a régi Veet reklámokat megszégyenítő selyemcsúszkálással leplezi le a világ ismert helyszíneit, miközben mindenki a legmenőbb designer ruháiban élvezi a nyaralást.

Az Accor közleménye kitér arra is, hogy sok célállomáson enyhülnek a korlátozások és az elhalasztott utazások miatt jelentős lett a kereslet is. A márka biztonságos körülményekkel, új tisztasági protokollokkal és rugalmas lemondási feltételekkel megy neki 2021 nyarának. 

Csúszkálnak azok a selymek.

Az Accor saját globális kutatása szerint a megkérdezettek 65 százaléka tervezne szabadidős utazást a következő hónapokban. A prioritási lista élén az autós utak, a szabadtéri étkezések, a kulturális élmények és a városi kirándulások állnak. A fogyasztók emellett rugalmas árképzést, egyszerű online foglalást és biztonságos egészségügyi protokollokat keresnek.

„A világnak szüksége van az optimizmus szimbólumaira a megerősítéshez. Őszintén reméljük, hogy az emberek hamarosan lehetőséget kapnak arra, hogy élvezhessék megérdemelt elhalasztott vakációjukat”  

– mondta Steven Taylor, az Accor marketingigazgatója.

Nem egy láb, hanem az Eiffel-torony.

Alkotók listája

Koncepció és kreatív irányítás: Studio 66
Filmrendező: Manu Cossu
Produkció: Iconoclast
Fotós: Antoine Harinthe
Stylist: Aurora Sansone
Haj: Gabriele Trezzi
Smink: Cosetta Giorgetti
Modellek: Lil Buck, Dominique Mirambeau, Mao Xiaoxing
Díszlettervezés: Emma Rauch

Azért előkerülnek a lábak is.