Megyeri András beszállt a Klubrádióba
40,2 millió forintos tőkeemeléssel. 

Új, kisebbségi tulajdonosa van a Klubrádiónak - írja az Origo. Az 5 százalékos tulajdonrészt 40,2 millió forintos tőkeemeléssel megszerző Brit Média Befektetési Kft. kisebbségi tulajdonosa és ügyvezetője a médiapiacon jól ismert, ám az utóbbi időben a Bét Salom zsinagóga vezetőségében szerepet vállaló Megyeri András Jonatán. A cég többségi tulajdonosa a Belgiumban bejegyzett Brit Europe alapítvány. 

Az Origo azt írja, hogy a céget idén június 2-án jegyezték be. A cégjegyzék szerint a minimálisan előírt 3 millió forint tőkével alapított vállalkozás fő tevékenységi köre a rádióműsor-szolgáltatás, de tevékenységi körei alapján foglalkozhat akár napilapkiadással, sőt médiareklámmal is.

Arató András, a Klubrádió többségi tulajdonosa és ügyvezetője az Origo megkeresésére azt válaszolta, hogy "ha valaki amiatt aggódik, vagy abban bízik, hogy más irányítás alá kerül a Klubrádió, annak örülnie vagy csalódnia kell."

Megyeri András 2012 novemberében távozott a Tv2 üzletfejlesztési igazgatói pozíciójából. Előtte a Viasat kereskedelmi igazgatója volt.