Megvan a befutó a legjobb asszisztensi állásra
4500 jelentkező volt a történelem legjobb asszisztensi álláshirdetésére. Rich Silverstein végül a kaliforniai Grace Diebelt vette fel, aki nem fél Silvertseintől.

Az idei év egyik legnépszerűbb kreatívos cikke volt, hogy a Goodby Silverstein & Partners reklámügynökség társalapítója, Rich Silverstein minden idők legjobb asszisztensi álláshirdetésével keres magának titkárnőt. Most megszületett Silverstein döntése – írja az Adweek.

Noha az álláshirdetés alapján Silversteint egy igazi bunkó, pöffeszkedő főnöknek kellett volna elképzelnünk, aki nagyon aljas és megalázó feladatokra kényszeríti az álláskeresőket, mégis 4500-an jelentkeztek az asszisztensi munkára.

Rich Silverstein választása végül a kaliforniai Fairfaxből származó Grace Diebelre esett, akit nem riasztottak vissza a társalapítóról szóló horrorisztikus sztorik. Diebelre elmondta, hogy noha azt gondolta, hogy Silverstein modora érdes, de egyáltalán nem félt tőle. „Rajongtam azokért a plakátokért, amelyeket a Golden Gate Nemzeti Park számára készített, és azt gondoltam, hogy aki szereti a természetet, az nem lehet nagyon gonosz” – mondta. Diebelt háromszor hívták be a Goddbyhoz és nyolc interjúja volt.