hero
Megújult a Blikk.hu
A Bild és a lengyel Onet voltak a példák. 

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoporthoz tartozó márka 2015 novemberétől teljesen megújult formában lesz elérhető. A digitális márkák legújabb kihívásait, valamint a nemzetközi trendeket szem előtt tartva fejlesztett hírportál sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a fotós és videós tartalmakra.

Magyarország piacvezető napilapjának internetes portálját a vezető digitális márkák – mint a RAS nemzetközi cégcsoporthoz tartozó lengyel Onet.pl, valamint az Axel Springer SE egyik legfontosabb brandje, a Bild.de – arculata alapján tervezték újra a fejlesztők. Ezzel a lépéssel a kiadó elsődleges célja, hogy az elégedett olvasók számának növelésével a Blikk.hu-t középtávon Magyarország leglátogatottabb hírportáljai között tartsák számon.

A már megszokott, érthetően tálalt exkluzív hírek mellett a közélet fontos eseményei, a sztárvilág aktualitásai, az egészség, a gasztro, az utazás és szabadidő, valamint sok más hasznos tartalom egyaránt megtalálhatóak lesznek. Az „infotainment” jegyében mindig friss és közérthető tartalommal jelentkezik a szerkesztőség. A mai elvárásoknak megfelelő dizájn nagyban támogatja a fotós és videós tartalmakat, a nemzetközi médiafogyasztási trendeket figyelembe véve a Blikk.hu reszponzív dizájnt kapott.

A Blikk napilap és a Blikk.hu internetes hírportál az Axel Springer magyarországi cégcsoport és a Ringier AG 2014-ben történt fúzióját követően létrejött Ringier Axel Springer magyarországi cégcsoport portfóliójának márkái.