2012. február 24. 16:18
Mától lehet nevezni a Hipnózisra
A Kreatív csapata március 23-ig várja a nevezéseket a Hipnózis reklámversenyre. A nemzetközi zsűri által elbírált pályázatok eredményhirdetése a Nagy Kreatív Nap után egy esti bulin, május 3-án lesz.

A tavaly rekordmennyiségű nevezéssel büszkélkedő Hipnózis Kreatív Reklámverseny idén is útjára indul, mégpedig a mai nappal, mert ezennel bejelentjük: március 23-ig lehet leadni a pályamunkákat a megmérettetésre. Az ügynökségek továbbra is két nagy kategóriában, fogyasztóközpontú és társadalmi célú reklámokkal nevezhetnek, a nevezési lapot pedig magyar és angol nyelven kell hozzánk benyújtani. A kategóriagyőztesek mellett idén is átadjuk az Év Ügynöksége díjat.

 

A verseny zsűrije idén is neves nemzetközi szakemberekből és szakmai újságírókból fog összeállni. Az eredményhirdetés május 3-án, a Nagy Kreatív Nap után egy esti bulin lesz.

Tavaly 50 ügynökség 183 nevezést adott le, a legtermékenyebb, immár zsinórban harmadszor, a DDB volt 24 pályaművel, őt csak eggyel lemaradva követte az Ogilvy, amely végül az év ügynöksége is lett.

Tehát még egyszer mondjuk ki együtt: a Hipnózis Kreatív Reklámverseny nevezési határideje március 23-a!