hero
Nagy Zsolt 2021. június 10. 09:46
Máté Bence több mint 100 fotójából nyílt szabadtéri kiállítás a 13. kerületben
A projektet a KÉSZ Csoport viszi a fenntarthatóság jegyében.

A Kreatívnak eljuttatott közleményben azt írják, a "NATURBAN 2021 – Avagy a természet a városba költözött” című kiállításon Máté Bence több mint 100 alkotása várja a látogatókat Budapesten, a XIII. kerületben. A kiállításhoz egy microsite is készült, a naturban.keszgroup.com oldalon a szabadtéri tárlat teljes anyaga megtekinthető, így bárki, bárhonnan megnézheti az alkotásokat. A weboldalon Máté Bence exkluzív audiokommentárjai is elérhetők, amivel a látogatók és a tárlatot virtuálisan bejárók is megismerhetik a fotók mögött rejtőző történeteket.

A kampányhoz webAR-megoldás is kapcsolódik, azaz egy webes alapú, kiterjesztett valóság platform segítségével egy természetfotó meg is elevenedik. Ezzel a fotóval és az online elérhető animációval pedig több vidéki nagyvárosban is találkozhatnak az érdeklődők.

A vállalat az év második felében egy Hackaton versenyt is elindít, amely során partnert keres a fenntarthatósági céljainak eléréséhez. Ennek keretében a résztvevők – fiatal szakemberek, start-up vállalkozások – egy meghatározott, fenntarthatóságot érintő problémára hoznak megoldási javaslatokat.

A kampányt a Positive Adamsky, a KÉSZ Csoport ügynöksége készítette.