Bicsérdi Ádám 2021. július 20. 15:48
Két extra csatornát is indít az olimpiára az Eurosport a Telekommal szövetkezve
A Telekom tévés ügyfelei külön díj fizetése nélkül nézhetik majd az Eurosport közvetítéseit is.

Az Eurosport és a Telekom átfogó együttműködéssel készül az idei olimpiára. 

A megállapodás egyik fontos eleme, hogy július 23. 00:00 óra és augusztus 9. 08:00 óra között a Telekom tévés ügyfelei (legalább Alap csomaggal rendelkező lakossági Telekom TV, Telekom IPTV és TV GO előfizetők és a legalább Alap csomaggal rendelkező Telekom SAT TV előfizetők) számára SD/HD minőségben külön díj fizetése nélkül elérhetővé teszi az Eurosport 1 és Eurosport 2 csatornákat.

Emellett itthon kizárólag a Magyar Telekomnál az esemény ideje alatt a legalább Alap csomagos előfizetéssel rendelkező IPTV és Telekom TV előfizetők számára elérhető lesz két Eurosport premium olimpiai tematikus pop-up csatorna, szintén SD/HD minőségben. Az Eurosport 5 futball és csapatsport – gyeplabda, rögbi, baseball és softball - közvetítéseket fog sugározni élő és késleltetett formában összesen 70 órában, míg az Eurosport 8 130 órányi élő mérkőzéssel, mélyreható elemzésekkel és a sportszakértők kommentárjával várja a kézilabda iránt érdeklődő nézőket. 

A Telekom TV 4K minicsomag előfizetői ezen túl 4K minőségben élvezhetik az olimpiai közvetítéseket az Eurosport csatornáin.

Újra aktivizálódik a Telekom Szívdobbanás számlálója is, amely digitálisan folyamatosan monitorozza a teljes magyar net releváns, adott sporteseménnyel kapcsolatos nyilvános történéseit, és számolja a pozitív reakciókat, kommenteket és megosztásokat.