hero
Nagy Zsolt 2021. május 26. 15:55
Barangold be újra a kedvenc helyszíneidet a Jóbarátokból!
Érkezik a Jóbarátok: Újra együtt, ennek alkalmából kikerült egy combosabb fotóanyag a forgatásról és a díszletekről is, úgyhogy már csak fel kell ülni a nosztalgiavonatra!

Május 27-én érkezik a hazai HBO Go-ra is a Jóbarátok: Újra együtt.  A 100 perces műsor nem egy önálló epizód lesz, sokkal inkább egy szárvendégekkel megszórt talkshow. 

 A képre kattintva galéria nyílik a forgatásról! 

 A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

A ráhangolódást az HBO egy jó nagy adag fotóval segíti, nem csak a forgatásról láthatunk képeket, hanem teljes pompájukban mutatják az ikonikus helyszíneket, köztük Joey és Chandler, Monica és Rachel lakását, a Central Perk kávézót és a szökőkutat is, amiben a sorozat intrójában táncolnak. 

A Jóbarátok: Újra együttben az eredeti sorozat színészei mellett szerepel majd David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai is. 

Fotók: HBO