hero
gy.zs. 2022. január 14. 08:38
Jennifer Aniston pont olyan, mint bárki, ha álmatlan éjszakákról van szó
Az Idorsia gyógyszercég szpotja mindenkinek ismerős lehet, aki valaha küzdött már álmatlansággal.

Jennifer Aniston főszereplésével, Taika Waititi rendezett reklámfilmet az Idorsia számára, amelyben a színésznő azt a sokak számára fájóan ismerős helyzetet mutatja be, mikor valaki képtelen elaludni. Akit már valaha megérintett az inszomnia szele tudja, milyen idegőrlő és nem mellesleg fárasztó éjszaka hosszú órákon keresztül azon pörögni, hogy ha ebben a pillanatban elaludna, mennyit tudna pihenni. Nos, a szpot szerint ebben Jennifer Aniston is pont olyan, mint bárki más, és ahogy az a gyógyszercég közleményéből kiderül; nem véletlenül pont őt választották a szerepre.

„Jen Aniston közel 20 évig küzdött álmatlansággal, így első kézből tudja, milyen fontos az egészséges pihenés, és az, hogy ezt előtérbe helyezzük. Az évek során megtanulta, milyen sokat számít a jó minőségű alvás, és az hogy megfelelő alvási szokásokat alakítsunk ki. Jen arra szeretne ösztönözni a hozzá hasonlóan alvási nehézséggel küzdőket, hogy helyezzék előtérbe az egészséges alvást az életükben” – olvasható a közleményben, amelyben maga Aniston is megszólal.

„Az alvászavaraim sok sok évvel ezelőtt kezdődtek, mára pedig már tudom, hogy mennyire fontos ez az egészségem szempontjából. Ha nem alszom jól, a következő napom nagyon nehéz lesz. Remélem, hogy az Idorsiával együtt segíthetünk abban, hogy szélesebb körben is elinduljon egy beszélgetés az alvászavarokról, és egyre több ember számára kerüljön a fontossági sorrend elejére az egészséges alvás” – mondja a színésznő.

A kampány során Aniston digitális és tévés hirdetésekben mutatja be, milyen rossz hatással lehet az emberre, ha nem alussza ki magát. Emellett egy online edukációs projekt is elindul, ahol az inszomniáról lehet széles körű információhoz jutni, tippeket lehet gyűjteni a jobb alvás és alvási szokások kialakítása érdekében, valamint egy közösségi fórumként is funkcionál az alvászavarokkal küzdők számára.