2016. május 18. 13:25
Ismerje meg a Hello Wood csoportvezetőit

Idén hetedik alkalommal rendezi meg a Hello Wood Architizer A+ Award-díjas nemzetközi nyári egyetemét és fesztiválját július 14 és 22 között.

A 2015-ben indult Project Village (Falu Projekt) folytatásaként az idei évben a letelepedés és a közösség otthonteremtésének kérdéseivel foglalkoznak az építészek és a diákok a Kapolcs melletti Csórompusztán.

Az idei tábor címe: LETELEPEDÉS: A MEGÉRKEZÉS RÍTUSAI. 2016-ban olyan elismert építészek és művészek fognak projektet vezetni, mint a német installációs művész, Markus Heinsdorff; az interdiszciplináris kutatásokkal és kortárs urbanisztikával foglalkozó Urban Think-Tank; az építészet szociális vonatkozásait elméletben és gyakorlatban kutató lisszaboni FORA, a berlini művészeti egyetem, az UDK kutatói, a Moszkva-Bázel-New York háromszögben mozgó, fotósokkal, képzőművészekkel és dizájnerekkel együtt dolgozó Kosmos Architects csapata, valamint számos független építész a világ 12 országából.

A szervezők várják az építészetet, dizájnt, formatervezést hallgató egyetemisták és főiskolások jelentkezését a 8 napos programra. Regisztrálni itt lehet >>> 

 

Hello Wood - Project Village 2016 from Hello Wood on Vimeo.