hero
-fi- 2021. május 12. 09:33
Hatalmasat nyert az Eventexen a Power of Live Events
A Special Effects, a Visual Europe és a Bo – Live Branding Agency kezdeményezéséből született rendezvényszakmai projekt több, mint 100 százalékosan tejesített az Eventex globális rendezvényes versenyen: négyből négy nevezése kapott díjat, és az egyik kategóriában a Grand Prix ezüstjét is behúzták. Két kategóriában is elismerték a Budapest Design Week és a Magyar Divat & Design Ügynökség közös formatervezési kiállítását, de kapott egy díjat az MVM Lounge Grouppal közös Zenergia programja is.

A Global Eventex Awards-on 2009-óta díjazzák a nemzetközi rendezvényszakma legkreatívabb, leginnovatívabb és leghatékonyabb eseményeit. Az idei, 11. díjátadón a #PowerOfLiveEvents nevezése "Conference" és "B2B” kategóriákban aranyat, "Budget Event” valamint "Marketing Campaign - Non-for-profit” kategóriákban ezüstöt ért. "Marketing Campaigns” kategóriában emellett egy ezüst "Grand Prix”-t is a projektnek ítélt a szakmai zsűri.

Több mint egy éve online kampányként startolt a #PowerOfLiveEvents, amely egy nagy élő eseményben teljesedett ki 2020 szeptemberében. A szinte az egész hazai rendezvényszakma részvételével megvalósított projekt (itt írtunk róla részletesen) a Special Effects Zrt. és a Visual Europe Group kezdeményezésével jött létre, amelyhez a Bo - Live Branding Agency társszervezőként, majd a Budapest Convention Bureau és a Budapest Brand Nonprofit Zrt. támogatóként csatlakozott – olvasható a Bo Live Kreatívnak eljuttatott közleményében.

Az Eventex honlapjának tanúsága szerint további magyar díjazottjai is vannak a versenynek. Az Orbán Viktor miniszterelnök lányához, Orbán Ráhelhez köthető Magyar Divat & Design Ügynökség a 2020-as Budapest Design Week során megvalósított 360 Design Budapest formatervezési kiállítás Art Event kategóriában bronzot, Virtual Expo kategóriában aranyat kapott.

A díjazottak már biztos pontszerzők a Kreatív Apex rendezvényügynökségi listáján, a pontszerző versenyekért és egyéb részletekért kattints ide!

Virtual Fundraising Event kategóriában pedig az MVM és az állami kommunikációs közbeszerzések kedvezményezettje, a Lounge Group zsebelt be aranyat az MVM Zenergia 2020 eseményért.