hero
bn 2021. június 15. 12:13
Hamarosan elindul az RTL új gasztroreality show-ja, a Mestercukrász
Június 28-tól hétköznap esténként nyolctól lesz látható, Liptai Claudia műsorvezetésével.

Tavasszal írtunk arról, hogy a cukrász végzettségű Liptai Claudiával érkezik a Konyhafőnök-sorozat tagjaként A Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök (gyártó: Solaz Média). Az RTL Klub közleménye szerint a nyári versenyben az újhullámos, trendi cukrászat és a kreatív desszertkészítés világát szeretnék megmutatni.

A műsorban nem kezdők lesznek: tehetséges hobbicukrászok vagy sütéssel már régóta foglalkozók vesznek részt. Ahogy a Konyhafőnökben, a Mestercukrászban is lesznek kiesők, a két elődöntős hét végén három-három versenyző jut majd a döntő hetére. Ekkor is minden nap kiesik majd valaki, amíg a műsor el nem jut a Fináléig. A díj ötmillió forint és persze a Mestercukrász cím.

A zsűriben Liptai mellett szerepel még Juhos József mestercukrász (az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, most egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik) és Enzsöl Balázs cukrászséf (sok hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg New Yorktól Szingapúrig).

Új előzeteseket is lehet nézni: itt, itt és itt. 

Képek forrása: Konyhafőnök Facebook oldal