hero
2013. december 13. 15:52
Guitar Hero helyett training hero
Goji Play néven új kütyüt fejlesztettek a Guitar Hero alkotói, Charles és Kai Huang. Az eszköz segítségével akár szobabicikliről is boxolhat a játékos.
Charles és Kai Huang, a Guitar Hero alkotói egy tréningkonzollal igyekeznek feldobni a monoton edzéstípusokat, ezért elindították a Blue Gojit - írja a Techcrunch. Legújabb kütyüjük, a Goji Play egy tréninggép-kompatibilis kontroller, mellyel akár futópadon edzve vagy szobabiciklizés közben is lehet játszani. 99 dollárba kerül a felszerelés: két vezeték nélküli kontroller illetve egy úgynevezett "activity tracker", amely maga a szenzor, ez érzékeli a mozgást, amely a játékban irányított karakterre hat. A tépőzár segítségével a kontrollerek a futópadtól az ellipszisgépig számos edzőgépre felszerelhetőek.

Amire ezen túl szükség van, az egy iPad, iPod Touch vagy iPhone - ezekről az eszközökről érhető el a Goji Play játékkönyvtára, olyan klasszikus műfajokkal mint a box. A fejlesztés nem korlátozódik csak játékra, a Goji Reader applikációval például könnyedén lehet lapozni a kontrollerekkel olvasás közben. A cég jelenleg saját oldalán és az Amazonon keresztül árulja a terméket.

 
goji-play-hardware.jpg