hero
Pál Zsombor 2021. május 17. 18:36
Fizetős focioldalt indít a 24.hu
A Sport24 havi 990 forintért havi legalább 24 egyedi írást ígér.

Normál áron havi 990 forintért, egy egyhónapos kipróbálási időszakban 490 forintért lehet előfizetni a Sport24-re, a 24.hu hétfőn indult fizetős fociszájtjára.

"A Sport24-en középtávon biztosan csak focis tartalom fog megjelenni. Ez egy jól körülhatárolható célcsoport, akik nagyon aktív és elkötelezett módon állnak kedvenc sportjukhoz, valamint a szerzői gárda is alapvetően erre a tartalomra lett kialakítva. Ahogy eddig is, a nagyobb sporteseményekre (akár az EB-re vagy az olimpiára) a 24.hu microsite-ot hoz létre, ami ingyenesen lesz elérhető továbbra is" - írta a Kreatív kérdésére Roczkó Zsuzsanna, a 24.hu-t kiadó Central Médiacsoport pr menedzsere.

"Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Kérjük, tartsanak minél többen velünk, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni!" - írja Pető Péter főszerkesztő felvezetőjében. A szerzők között Darvasi László írótól Dénes Ferenc sportközgazdászig számos név szerepel, köztük a Petőhöz hasonlóan ex-népszabadságos Hegyi Iváné.

Az oldalt az ős-24-es rovatvezető, Futó Csaba és a szintén ex-népszabadságos Bruckner Gábor szerkesztik.