BFÁ 2022. január 13. 17:56
Életmód oldallal bővíti elérését az Adaptive
Partneri szerződést kötött a Goodstuff.hu-val a sales house.

A Goodstuff.hu-t 2016-ban alapította Hidasi Judit írónő, aki a kezdetektől fogva főszerkesztőként irányítja az oldal működését. A magazin elsősorban női témákat dolgoz fel, nem csak női olvasók számára. Célkitűzése, hogy minden olyanról írjanak, ami egy nőt érdekelhet: párkapcsolat, utazás, lakberendezés, receptek vagy épp gyereknevelés. 

A Goodstuff.hu büszke arra, hogy szerzői között több szépíró és sikeres blogger is található, ezzel is erősítve a minőségi tartalomgyártás iránti elköteleződésüket.

„2022-ben új külalakkal és új értékesítési partnerrel lépünk tovább a fejlődés útján. A célkitűzésünk továbbra is ugyanaz, mint a kezdetekkor: szeretnénk jó dolgokat vinni a mindennapokba és segíteni, akár egy legjobb barátnő. Büszkék vagyunk rá, hogy hat év alatt elértük azt, hogy havonta, átlagosan több, mint egymillió oldalletöltéssel számolhassunk” – mondta el Hidasi Judit, főszerkesztő.

Az együttműködés értelmében az Adaptive Media végzi a Goodstuff.hu klasszikus display hirdetési megoldásainak, illetve natív szerkesztőségi, tartalmi együttműködéseinek értékesítését.