hero
-fi- 2021. május 21. 10:03
Eldőlt, mikortól látható a Friends: The Reunion Magyarországon
Bejelentette az HBO, hogy a világpremierrel egyidőben, május 27-től sugározza hazánkban a Jóbarátok friss különkiadását, amelyet forgatókönyv nélkül, improvizálva játszottak el a főszereplők.

Az amerikai HBO Max premierrel egyidőben,  május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: újra együtt (Friends: Tthe Reunion) egyszeri, új epizódja. A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatér a  vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

Az epizódban egy egész csapatnyi különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Az egyszeri epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett. Az epizód a Warner Bros. Unscripted Television gyártásában készült, együttműködésben a Warner Horizon, a Fulwell 73 Productions és a Bright/Kauffman/Crane Productions cégekkel. Executive producerei továbbá Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer is. Társ executive producerek: Emma Conway, James Longman és Stacey Thomas-Muir.