hero
Kreatív 2021. július 01. 02:36
Egy komplett kreatív műhely rejtőzik az Asus dupla kijelzős laptopjában
Két kijelzőjével, kiemelkedő hardveres erejével és extra funkcióival az ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED remek választás lehet a kreatív szakemberek számára.
EZ EGY PROMÓCIÓS MEGJELENÉS

Projektmenedzsment, 3D grafika, videószerkesztés vagy teljes arculattervezés? Manapság szinte minden kreatív projekthez szükség van a megfelelő technikai háttére, ehhez pedig a legtöbben laptopot választanak, hiszen megadja a szabadság érzetét, praktikusabb az ügyfelekkel való találkozáskor és ha megfelelő munkaeszközt választunk, akkor még a mindennapjainkat is megkönnyítheti. Az ASUS újdonságát kifejezetten arra tervezték, hogy az ügyfelek arcára mosolyt csaló szakemberek is széles mosollyal nyissák fel nap mint nap.

A hardveres erő rengeteg gépnél adott, de persze nem mehetünk el szó nélkül az Intel Core i9-es processzor és az NVIDIA GeForce RTX 3070-es grafikus kártya mellett, viszont jelen esetben messze nem ez a lényeg. Nem véletlen a Duo név, hiszen két kijelzőt kapunk, amely nagyban megnöveli a munkafelületet és rengeteg praktikus extra lehetőségnek nyit ajtót. Mindkét kijelzőnek megvan a maga érdekessége, a grafikusok, tervezők és videószerkesztők bizonyára oda lesznek az OLED kijelző pompás színeiért. A színhű megjelenítés kulcsfontosságú ezen a területen, hiszen munka közben azt szeretnénk látni, ami végül a TV-be vagy a plakátokra kerül.

A ScreenPad Plus-nak nevezett második kijelző használható egy teljessen különálló monitorként, a fő képernyő megnövelésére vagy elővehetjük az ASUS saját fejlesztésű megoldásait. Miközben a 15 hüvelykes OLED panelen zajlik a fő munka, alul például megnyitható a brief dokumentum, elkészülhet az új Spotifly listánk vagy akár az online meetinget is kirakhatjuk rá. Ha az Adobe szoftvercsalád a második otthonunk, akkor a Control Panel funkció jöhet igazán jól, hiszen az alsó kijelző ilyenkor egy dedikált vezérlőpultként használható, ahol a kreatív szoftverek legfontosabb funkcióit vezérelhetjük. Mindkét képernyő érintésérzékeny, így bármikor rajzolhatunk, jegyzetelhetünk vagy aláírhatunk rajtuk akár a mellékelt ASUS Pen segítségével, így jóformán tényleg egy komplett irodát kapunk.

Az ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED a megfelelő mobil munkaállomás és a kreativitást fokozó funkciók egyensúlyát biztosítja. A ScreenPad Plus egy teljesen új fejezetbe foglalja a többfeladatos munkavégzést, számtalan új lehetőséget kínálva, amelyek kibővítik a munkaterületet, és olyan funkciókkal látnak el amelyek fokozzák a produktivitást. Az OLED képernyő nemcsak a tartalomfogyasztás, hanem a kreatív munka szempontjából is óriási különbséget jelent, a gép előnyeit pedig munka után is élvezhetjük, akár játék közben is. További információt az laptoról az ASUS weboldalán találtok!