hero
Digidizájn-tanfolyam a MOME line-tól
Digitális dizájn-tanfolyamot indít a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem dizájnműhelye, a MOME line. A kurzusra november 14-ig lehet jelentkezni.

Novemberben indul a MOME line, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) dizájnműhelyének 18 hetes Digitális Design kurzusa, amelyen a résztvevők egy gyakorlatközpontú, átfogó tematika mentén tapasztalt dizájnerektől és webes szakemberektől sajátíthatják el a tervezési módszereket.

A kurzus elméleti előadásokból és az azokat követő gyakorlati workshopokból felépülő tematikája a webdizájn alapjaitól többek közt a user interface designon, webes tipográfián, flash-programozáson és az alkalmazásfejlesztésen keresztül a mobileszközökre optimalizálásig számos területet magában foglal.

Emellett munkaszervezési, munkafolyamat-tervezési és jogi ismeretek is szerepelnek az előadások között. Két helyszínen folyik az oktatás, az elméleti előadások a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, a gyakorlati órák az XMS Akadémia oktatótermében zajlanak majd.
A húsz férőhelyre november 14-én éjfélig lehet jelentkezni a Digitális Design tanfolyam honlapján megadottak szerint.

A MOME a képzésbe kreatívügynökségeket, kutatólaborokat, magyar szoftverfejlesztő-cégeket és médiumokat is bevon. A Digitális Design tanfolyam szakmai partnerei: Carnation, Esolution, Gawker Media, Index, Integrált Média Megoldások, Kibu, Kirowski, Mito, Proud, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, valamint az XMS Akadémia.